Offres, recherches, recrutements…
> Offre, service, emploi, recrutement, commerce, boutique, produits, articles érotiques, lingerie, striptease, gogo <

Werving van mannen en vrouwen voor het casting

  Catégorie
  Référence
  49 413
  Ajouté
  11 septembre 2019
  Localité
  Flandre-Occidentale
  Vues
  347
  Notation
  0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5 (0 vote(s), total : 0,00 sur 5)
  Connectez vous pour noter.

  Description

  Jong en dynamisch productiehuis van erotische films/harde zoeken actoren/actrices, zelfs niet-professionals in de leeftijd tussen 18 en 60 jaar voor het realiseren van een serie van harde films en amateurvideo’s. Wij bieden garanties van absolute anonimiteit (indien nodig), discretie, gezondheidsbeveiliging, professionaliteit. We vragen vriendelijk om zoveel ernst. ALS U ECHT GEÏNTERESSEERD bent, stuur dan een kleine presentatie met uw gegevens (leeftijd, lengte, woonplaats, etc.) vergezeld van recente foto’s (mogelijk een close-up en een volledig figuur) op het e-mailadres:

  casting.prod@hotmail.com

   BELANGRIJK: zet in het VOORWERP (titel) van de MAIL de gewenste rol (ACTEUR / ACTRICE / VERSCHIJNING / PAAR / TECHNICUS / CO-PRODUCENT). De e-mails die niet aan deze paar vereisten voldoen, worden niet in aanmerking genomen als een symptoom van gebrek aan ernst. We garanderen maximale vertrouwelijkheid bij de verwerking van ontvangen gegevens, met betrekking tot privacy, de foto’s worden niet bekendgemaakt, maar alleen gebruikt voor selectiedoeleinden. BEDANKT – SUPER CASTING Prod.

  CARACTÉRISTIQUES

  casting.prod

  Envoyer un message à casting.prod

  Saisissez le résultat de l'addition ci-contre (test anti spam) :     7 + 2 =


  En direct de Twitter

  Top 10 Auteurs

  TrocTonPlaisir.com - 1er site de PETITES ANNONCES sexy 100% GRATUITES